ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Συνδημότες  και συνδημότισσες,
Παλεύουμε μαζί, δύο τετραετίες τώρα. Δώσαμε μαζί πολλούς αγώνες:
- Για την τοπική μας κοινωνία!
- Για τη νέα γενιά!
- Για το Δήμο μας!
Για μένα μετράει μόνο ένα: Υπηρετώ εκείνα που βοηθούν την Τοπική μας κοινωνία, ωφελούν τη νέα γενιά και υπηρετούν το κοινωνικό καλό!
Είμαι περήφανος για τις μάχες που δώσαμε. Είμαι περήφανος για τις μάχες που δίνουμε και θα συνεχίζουμε να δίνουμε στο μέλλον. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση. Συνεχίζουμε αποφασιστικά γιατί πιστεύουμε στην τοπική κοινωνία, στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και στο όραμα του Δημάρχου μας Λάζαρου Κυρίζογλου. Ο τόπος μας έχει πεδία δράσης που όλοι τα γνωρίζουμε και για τα οποία  χρειάζονται άνθρωποι νέοι, ικανοί και άφθαρτοι που θα σταθούν με γενναιότητα και αποφασιστικότητα απέναντι σε αυτά με γνώμονα το κοινωνικό καλό. Βασική μου προτεραιότητα είναι να κάνουμε πραγματικότητα τις προσδοκίες και τα οράματα της κοινωνίας των Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Είμαι -και το ξέρετε- στην πρώτη γραμμή των κοινών μας αγώνων. Δε συμβιβάστηκα και ούτε συμβιβάζομαι! Συνεχίζουμε όλοι μαζί με επιμονή, με αποφασιστικότητα, με μαχητικότητα. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για τη νίκη. Ενωμένοι! Αποφασισμένοι! Αισιόδοξοι! Καμία ψήφος χαμένη. Καμία ψήφος χαρισμένη.
Προχωρούμε χέρι-χέρι !!!
Στις 7 Νοεμβρίου 2010 αποφασίζουμε υπεύθυνα. Είναι μια τεράστια ευθύνη. Αποφασίζουμε για το Δήμο μας. Αποφασίζουμε για τον τόπο μας. Αποφασίζουμε για τη νέα γενιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου